Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Newsletter – 5 grafickych prvků, které nemají na Vašich www strankách/e-shopech co hledat

Nezobrazuje se Vám tento newsletter korektně? – klikněte zde.

Podle nedávné studie Baymard.com by jste se v rámci tvorby grafické šablony www stránky a internetového obchodu měli vystříhat následujících rušivých elementů:

1. reklamní bannery nepatří nad seznam produktů – v rámci uživatelských testů jsou podobné bannery vyhodnocovány jako header související s kategorií produktů:

reklama nad přehledem produktů

2. pozor na reklamy na konci stránky s výpisem produktů – uživatelé se mohou domnívat, že další produktová strana již není k dispozici:

reklama na produktové stránce

3. hypertextové odkazy na konci stránky s přehledem nebo detailem produktu rovněž působí zmatek – uživatelé se mohou domnívat, že hyperlinky obsahují další údaje o produktech:

hypertextové reklamy pod výpisem produktů

4. s vyskakovacími reklamami nebo lightboxem opatrně – pokud na návštevníky Vašich webů “vyskočí” reklama zleva nebo zprava, mají tendenci okno okamžitě zavřít, reakce je často reflexivní, pramenící z averze vůči pop up oknám:

pop up okno

5. reklama na titulce raději NE – podle studie Baymard.com reklamy na úvodní stránce mají výrazný vliv na vnímání celého webu.

Objednejte si vytvoření profesionální grafické šablony pro Vaše www stránky nebo internetový obchod!

V případě zájmu Vám naši grafici navrhnou i buttony pro reklamy. Cenovou kalkulaci realizujeme individuálně, na základě specifikace Vašich požadavek.

objednávka grafické šablony www stránky

V nabídce našich doplňkových služeb najdete rovněž Vytvoření unikátní hlavičky webu za 3700 Kč bez DPH/jednorázově – objednat můžete zde.

Další novinky o CMS Flox 2.0 najdete na našich stránkách.

Novinky ze světa internetového marketingu, SEO, PPC najdete na našem blogu o podnikání na internetu.

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.