Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Využití firemních videí v content marketingu

Nezobrazuje se Vám tento newsletter korektně? – klikněte zde.

Na našem blogu o podnikání na internetu jsme Vás v minulosti informovali, jak si můžete připravit vlastní produktové nebo prezentační video.

Rovněž jsme Vám představili jak na video marketing, který Vám ušetří finance.

Dnes se podíváme na 5 způsobů využití Vašich produktových nebo prezentačních videí v obsahovém marketingu.

1. Informujte o novinkách z oblasti, ve které podnikáte – módní trendy, nové produkty apod.

Pokud se například specializujete na prodej sportovního oblečení, v souvislosti s olympijskými hrami jste mohli poukázat na pokrok v technologii výroby bot nebo funkčních materiálů.

Inspirujte se např. BBC, kteří nedávno začali publikovat aktuality i na Instagram-u

2. Video bez zvuku 

Řeknete si, že němé filmy s Charliem Chaplinem jsou již minulostí, ale v dnešním ponětí se může jednat o videa jen se zvukovým podmazem, bez speakrů.

Výhodou je, že tímto způsbem můžete oslovit například potenciální zákazníky, kteří rádi nakupují v rámci pracovní doby (nemusí tak stišovat hlasitost na svých noteboocích, ani neruší kolegy :D)

3. Stavte na triky a dobré nápady

Aby jste videami zaujali potenciální zákazníky, musíte jim nabídnout hodnotný obsah. Když prodáváte např. barvy, laky a jiné potřeby pro malíře a natěrače, inspirujte se následujícím videem:

4. Zajímejte se o Vaše fanoušky a interagujte

Vaše další krátke video můžete natočit například jako poděkování za narůstající počet followerů, podnětů a tipů na zlepšenie Vašeho e-shopu apod.

 

5. Ukažte produkty v akci 

Jestli máte ve Vašem městě lokálně známého sportovce, nahrajte s ním sérii videí, na kterých cvičí ve Vašich trikách, botách nebo ve Vaší firemní kšiltovce.

Následující video snad ani nepotřebuje komentář:

 Další novinky o CMS Flox 2.0 najdete na našich stránkách.

Novinky ze světa internetového marketingu, SEO, PPC najdete na našem blogu o podnikání na internetu.

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.