Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Newsletter – 10 benefitů video marketingu

Nezobrazuje se Vám tento newsletter korektně? – klikněte zde.

benefity video marketinguProgramy, prostřednictvím kterých můžete Vaše videa upravit a výhody video marketingu, jsme Vám představili na našem blogu o podnikání na internetu.

V následující infografice najdete stručné shrnutí benefitů video marketingu.

  1. Video obsah nabírá na popularitě – Youtube dosahuje 4 miliardy vidění denně a v současnosti je považován za 2.největší vyhledávač, po Googlu. 55% respondentů uvedlo, že denně sleduje videa na Youtube.com. 34% zákazníků nakoupí po zhlédnutí videa a 48% zákazníků věří online video reklamám.
  2. Lépe osloví Vaši cílovou skupinu – video formát dokáže zvýšit CTR až o 96%, o 80% zvyšuje konverze v případě, že umístíte video na landing page. Ve srovnání s rokem 2011 se využívání videa v online marketingu zvýšilo o 70%.
  3. Video se snadno vyhledává – 70% všech vyhledávaných výsledků na Googlu jsou právě videa.
  4. Video je mobile friendly – online videa tvoří 50% mobilního provozu. V 88,3% se zákazník dodívá na video až do konce.
  5. Lépe poznáváte Vaší cílovou skupinu – získáváte informace o chování Vašich zákazníků a interakci s Vašimi videami.
  6. Zvýšení konverzí – Amazon, Dell a další online prodejci uvedli, že video dokáže zvýšit pravděpodobnost zakoupení produktu o 35%.
  7. Vysoká účinnost – programátoři neustále doprogramovávají nové funkcionality, které Vám v CMS systémech dokáží usnadnit vkládání a sdílení videa. Např. v CMS Flox 2.0 se jedná o widget Youtube video.
  8. SEO – vyhledávače akceptují video jako jeden z klíčových faktorů úspěchu. Googlebot preferuje stránky, které videa s keywords obsahují.
  9. Emocionální benefity – video obsah umožňuje zákazníkům lépe se stotožnit s Vaší nabídkou a rapidněji atakovat jejich smyslové vnímání. Snadněji se tak zvyšuje touha vlastnit Váš produkt.
  10. Snadné šíření – denně se na Facebooku přehraje více než 500 videí z Youtube. Právě sociální sítě jsou tím nejlepším zdrojem pro šíření Vašeho video poselství.

Další novinky o CMS Flox 2.0 najdete na našich stránkách.

Novinky ze světa internetového marketingu, SEO, PPC najdete na našem blogu o podnikání na internetu.

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.