Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Nová sezona vzdělávání v Pricemania Academy je zde

Školní rok se nezačal jen studentům, ale semestr začíná i těm, kteří pochopili, že celoživotní vzdělávání je alfou a omegou úspěchu. První komplexní vzdělávací program pro lidi pracující v online byznysu Pricemania Academy startuje svou šestou sezonu.

pricemania academyTradiční otevření semestru pod názvem Pricemania Academy Kickoff VI. bude 17. září 2015 v coworkingovém centru Connect v Bratislavě, SR.

V rámci programu odzní přednášky, díky kterým posunete svůj byznys na další úroveň.

Prvním spíkrem bude Tomáš Vrtík ze společnosti Besteron, hlavního partnera Pricemania Academy, s témou Vyplatí se e-shopům online platba kartou? V přednášce zejména pro e-shopáře odzní, jaké jsou poplatky a podmínky bank při platbě kartou nebo jaká je oblíbenost online placení na Slovensku. Zjistí, co se děje, když e-shopu klient zaplatí ukradenou/zneužitou kartou a jaké jsou plusy a mínusy této platební metody a na co by jste se určitě měli zeptat banky, pokud máte o tuto službu zájem.

Na téma Jak nás provizní marketing naučil posouvat laťku online marketingu na úroveň, kde je výkonnostní marketing slabý buzzword vystoupí Pavol Adamčák a Marián Zeleniak z ui42, kteří Vás naučí, jak nastavit strategii online marketingu tak, aby na sebe sám vydělával. Dozvíte se i to, jako si udělat přehled v moři marketingových nástrojů a nabídek různých agentur tak, aby vznikl akční balíček aktivit pro dosažení co největšího růstu a zisku.

Jak se dostat na titulky magazínů poradí Simona Budinská, PR specialist a zakladatelka portálu kavickari.sk. Ukáže Vám, jak se dostat na titulky magazínů přirozenou formou a jak na tom začít pracovat od sebe a od lidí ve Vaší firmě.

Posledním spíkrem letošního Kickoffu bude odborník v oblasti e-commerce z České republiky Jan Kvasnička. Ve své praktické přednášce Zvyšování konverzního poměru e-shopu ukáže největší chyby e-shopů, které snižují konverzní poměr. Často totiž i malá drobnost dokáže ovlivnit konverzní poměr opravdu výrazně. Rovněž ukáže, jaká dogmata vznikají při optimalizaci konverzního poměru.

Po ukončení oficiální části bude opět prostor na networking a zábavu ve formě soutěží a her. Atmosféru dotvoří živá hudba a chutný catering.

Vstup na otevření sezony v Pricemania Academy je zdarma, registrace probíhá zde.

Navíc, každý účastník získá leták se speciální časově omezenou slevou na workshopy.

Těšíme se na Vás v Connect coworking 17.9. 2015 od 18.30 h.

A pokud se náhodou nebudete moct zúčastnit, klikněte na náš BLOG a podívejte se na live přenos.

Partnery sezony podzim 2015 jsou:

Hlavní partner: Besteron

Partneři: Youstice, Superfaktúra, Webglobe Yegon, Sortio, Effectix, DHL

Mediální partneři: Connect, Techbox, Mojandroid.sk, Instore Slovakia, Podnikajte.sk, Education.sk, Biznisweb, RobimeIT, Retailmagazin.sk

Pricemania Academy je první komplexní vzdělávací program pro e-shopy a online firmy na slovenském trhu. Interaktivita a individuální přístup mentorů zaručují velmi rychlé osvojení nových zručností, které dokáží účastníci školení okamžitě využít v každodenní praxi. Díky získaným poznatkům dokáží absolventi Pricemania Academy zvýšit návštěvnost svého webu a proměnit ji na reální zákazníky, a tím zvednout celkovou ziskovost. Neméně důležité je i budování značky a vztahu se zákazníky. Všichni absolventi Pricemania Academy získají na konci školení nebo workshopu certifikát. Hlavní partner podzimní sezony 2015 je společnost Besteron.

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.