Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Letní update ve Flox 3 přináší další skvělé funkce pro Váš e-shop nebo web

Naši milí e-shopaři a majitelé webových stránek,

pokud jste ještě nezačali s přípravami na další prodejní sezonu, vězte, že je nejvyšší čas.

Doufáme, že nové funkce, které s posledním updatem přibyly do Vašeho e-shopu nebo webové stránky, splní svůj účel a pomohou Vám oslovit co nejvíce nových zákazníků.

Dnes Vám představíme první tři z nich, ale můžeme Vás ubezpečit, že v rukávu si ještě nějaká ta esa ukrýváme :).

Jste zvědaví, jaké nové funkce máte ve svém webu/e-shopu?

Každá novinka, která do Flox 3 přibude, výrazně pomáhá zefektivnit Vaše podnikání na internetu, urychlit zpracování a expedici objednávek a samozřejmě i zlepšit komunikaci se zákazníky.

1. Dynamický banner z produktů

Chystáte letní výprodej nebo chcete zákazníky upozornit na nejnovější kousky ve svém e-shopu? Není lepší možnosti na upoutání jejich pozornosti než Dynamický banner z produktů. Pusťte se do práce ihned, s naším návodem to zvládnete rychle a jednoduše.

ukázka dynamického banneru z produktů

ukázka dynamického banneru z produktů

 

 

2. Money S3 Konektor

Používáte při svém podnikání ekonomický software Money S3? Nyní můžete automaticky importovat objednávky nebo exportovat produkty z e-shopu. Navíc můžete manuálně exportovat objednávky, faktury nebo seznamy firem. Více informací o e-shop konektoru Money S3 ve Vašem e-shopu se dozvíte i zde.

e-shop konektor Flox 3 a Money S3

e-shop konektor Flox 3 a Money S3

 

3. GLS ParcelShop

Skvělá možnost vyzvednutí zásilky pro všechny Vaše zákazníky, kteří nemají rádi čekání na kurýra. Nastavte ve Vašem e-shopu síť výdejních míst GLS pro zásilky a zákazníci si tak pohodlně vyberou pobočku, která jim nejvíce vyhovuje. Více informací najdete  v našem návodu.

GLS ParcelShop pro všechny e-shopy ve Flox 3

GLS ParcelShop pro e-shopy ve Flox 3

Věříme, že jsme Vás novými funkcemi potěšili a opět Vám usnadnili Vaše podnikání.

Přejeme pohodový zbytek léta.

podpis-cz

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.