Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Responzivní webdesign mávnutím kouzelné hůlky: v ByznysWebu to jde 1 kliknutím

Podnikání na internetu bez mobilní šablony? To raději nezkoušejte! Trendy hovoří jasně – Váš e-shop nebo web musí být přizpůsobený pro mobilní zařízení.

Responzivní design se mění podle velikosti displeje zařízení

Takže uživatel má možnost prohlížet si Váš web a nabídku v e-shopu na mobilu nebo tabletu, a to vše v maximálním komfortu.

Responzivní webdesign však musí splňovat základní ergonomické požadavky:

  • prohlížení e-shopu nebo webu musí být pohodlné a přehledné opravdu na každém zařízení,
  • musíte mít dostatek místa pro kliknutí na menu, tlačítka, vyplnění objednávky, formuláře apod.,
  • web musí mít méně navigačních prvků a zredukovaný obsah (např. počet sloupců produktů, obrázků ve fotogalerii),
  • produktové obrázky musí být dostatečně velké a texty dobře čitelné,
  • a v neposlední řadě se musí e-shop nebo web rychle načíst.

Mobilní šablona = noví zákazníci

Pokud Váš web prozatím nefunguje na responzivním designu, máme pro Vás řešení, díky kterému si dokážete aktivovat mobilní responzivní šablonu jedním klikem.

tísíce responzivních grafických šablon mávnutím čarovné hůlky

Klienti ByznysWebu si responzivní šablonu dokážou aktivovat pouze jedním kliknutím, navíc mají k dispozici tzv. kouzelnou hůlku, která automaticky generuje tisíce grafických designů.

V ByznysWebu rádi nabízíme služby, díky kterým mohou naši klienti neustále rozvíjet své podnikání a zvyšovat počet zákazníků. Proto je potřeba jít s dobou. Ale ne každý má možnost připravit si vlastní webdesign nebo zaplatit tvorbu a kódování unikátní šablony. Proto si ve svém e-shopu nebo webu dokážete změnit design jedním kliknutím. Za všechno je odpovědná tzv. kouzelná hůlka. Nabízí tisíce kombinací grafických designů a zároveň mění desítky parametrů designu, vedle barev a rozložení například i font písma.  

Než byste řekli švec, svůj e-shop nebo web můžete mít přehledný, třeba jako SKINS.cz:

ukázka responzivní šablony e-shopu

Samozřejmostí je doladění jednotlivých prvků responzivní šablony, stačí 1 kliknutí a Váš e-shop nebo webové stránky budou zcela jiné.

Dopřejte svým zákazníkům komfortní nákupy již dnes

Ještě pořád váháte? Otestujte si ByznysWeb na 30 dní zdarma a poznejte ten rozdíl na vlastní kůži! Přidáte se tak k e-shopařům, kteří svým zákazníkům nabízí přehledné a pohodlné prohlížení e-shopu nebo webu!

migrace e-shopu, moderní webdesign pro Váš e-shop nebo webové stránky

Poznámka: originál článku si můžete přečíst i na LUPA.cz.

avatar
Autor: Peter Polakovič Peter Polakovič - jednatel ByznysWeb s.r.o. a BiznisWeb s.r.o. Své bohaté zkušenosti a vědomosti z oblasti tvorby web stránek a e-shopů, internetové reklamy a správy reklamních kampaní aktivně využívá i v praxi. V týmu zastává roli hlavního zdroje pozitivní energie, která z něj vyzařuje i mimo "provozních hodin".