Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Rychlá doba, rychlé platby v e-shopu – vyberte si z 9 možností

platobné možnosti v e-shopeVíte, jak se dá snadno a rychle získat více objednávek z vašeho e-shopu?

Stačí nabídnout svým zákazníkům ověřené, resp. oblíbené, možnosti platby.

Jednou z výhod ByznysWebu je i 9 platebních možností, resp. platebních bran.

Na výběr máte:

➠ Platba kartou

1. PayPal

Příjímejte platby od dalších uživatelů PayPalu a majitelů kreditních karet, klidně i v zahraniční měně. Více o implementaci PayPalu.

2. GP WebPay

Umožňuje platbu kartou pro klienty Raiffeisenbank, Komerční banky, České spořitelny a UnicreditBank. Další informace o fungování GP WebPay.

3. ČSOB

Platby kreditními kartami Visa, MasterCard a Maestro probíhají prostřednictvím rozhraní eAPI. Jak ČSOB platby kartami fungují?

➠ Platební brány – více platebních metod za 1 poplatek

4. PayU

Globální platební řešení podporuje platební karty, platby ve více měnách, elektronický převod i platby přes mobilní aplikaci PayTouch. Navíc nabízí řešení navržená přímo pro odvětví vašeho podnikání – móda, potraviny mebo zdravá výživa. Podívejte se, jaké různé platby PayU nabízí.

5. GoPay

Ideální řešení i pro příjem zahraničních plateb. GoPay v sobě skrývá platby kartou, GoPay peněženku, Premium SMS a online bankovní platby. Více informací o multipacketu platebních metod.

6. TrustPay

V rámci jedné integrace TrustPay získáte možnost přijímat platby ve 12 podporovaných měnách z 15 zemí. Více informací o nabídce TrustPay a TrustCard.

7. ComGate

Díky online platbám v reálném čase máte informaci o platbě k dispozici prakticky okamžitě. Můžete hned začít s expedicí objednávky. Přečtěte si, jak funguje platební brána ComGate.

8. eKonto Raiffeisenbank

Předvyplněný převodní příkaz ocení vaši zákazníci, kteří mají svůj účet u RB. Ale pozor, eKonto neumožňuje platby kartami.

9. Besteron

Aktuálně nejrychlejší platební možnost pro váš e-shop. Jak aktivovat Besteron.

➠ Ostatní

Platba Bitcoiny

Bitcoin umožňuje lidem realizovat online nákupy anonymně a bez potřeby sdílet osobní údaje. U mikroplateb se Bitcoin stává cenově efektivní alternativou k tradičním platebním systémům.
Pro obchodníky je přijímání Bitcoinu snadné a může jim přinést konkurenční výhodu. Mnoho e-shopů umožňuje nákupy oblečení, elektroniky a dokonce i stravy a cestování výměnou za Bitcoin. Mezinárodní transakce pomocí Bitcoinu mohou být výhodné pro obchodníky, kteří chtějí obchodovat za hranicemi.

Zaplatit Bitcoinem v e-shopu není žádné sci-fi. Tuto možnost nabízí platební brána GoPay.

Víte, proč e-shop potřebuje více platebních možností?

  • 60 % objednávek již přichystaných v nákupním košíku je nedokončených kvůli neadekvátním platebním bránám.
  • V rychlé době hledají zákazníci rychlé možnosti realizace platby.
  • Rozhodují se i na základě předcházejících zkušeností.
  • Nenuťte je do transakce v konkurenční bance.
  • Ušetříte zákazníkům zbytečné poplatky za mezibankovní převody.

Chcete se před aktivací nové platební možnosti poradit?

Jsme vám k dispozici :).

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.