Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Březnové novinky ve FLOXu

březnové novinky v e-shopovém řešení na pronájem od ByznysWebuDnešním dnem do e-shopů a webových stránek vytvořených v CMS FLOX od ByznysWebu přibyly 4 nové funkce:

1. Nejprodávanější produkty

Usnadní zákazníkům e-shopu rozhodování o koupi a ukáže jim nejprodávanější produkty z konkrétní kategorie nebo celého e-shopu.

 

2. Navštívené produkty

Chcete, aby návštěvníci vašeho webu viděli, které produkty si prohlíželi naposledy? Přidejte Widget Navštívené produkty.

3. Otázka k produktu

Jak umožnit potenciálním zákazníkům zeptat se na doplňkové parametry produktu? Další z novinek je možnost přidání Otázky k produktu.

 

4. Značky objednávky

Jak v přehledu objednávek rychle zjistit, které z nich obsahují poznámku od klienta nebo interní poznámku, příp. jsou osvobozeny od DPH? Už je nemusíte manuálně rozklikávat, stačí si nadefinovat vlastní podmínky pro Značky objednávek.

V návodě najdete všechny možnosti.

 

Nepatříte mezi naše klienty, ale chcete si naše e-shopové řešení na pronájem vyzkoušet?

Otestujte si ByznysWeb na 30 dní zdarma:

vytvoření e-shopu na 30 dní zdarma přes ByznysWeb.cz

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.