Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Nové funkce ve FLOXu

Po novinkách z březnového updatu pro vás máme další várku inovací, které skvěle vyniknou každém e-shopu nebo webové stránkce od ByznysWebu. ツ
Všechny funkce jsou již aktivní v rámci verzí BYZNYS a PREMIUM.

květnová aktualizace ByznysWebuNové funkce ve FLOXu

Blok Sociální sítě

Informujte své zákazníky o tom, na kterých sociálních sítích vás najdou. Prolinkujte je přes moderní ikonky, např. v patičce svého webu. Více informací o tom, jak blok přidat, najdete v našem FAQ.

 

Blok Výhody

Ukažte návštěvníkům webu benefity nákupu ve svém e-shopu. Blok Výhody umožňuje, kromě základních ikonek, přidat i vlastní obrázky. Oslovte nové zákazníky a doplňte na svůj e-shop top prodejní argumenty a konkurenční výhody.

 

Produktové seznamy

Produktové seznamy slouží přihlášeným uživatelům na vytvoření nákupních seznamů pro pozdější nákup. Uživatel po přihlášení uvidí všechny své seznamy, může měnit jejich názvy, vytvořit nové, smazat, přidat všechny produkty do nákupního košíku nebo sdílet svůj seznam s rodinou a přáteli.

 

Oblíbené produkty

Registrovaní zákazníci vašeho e-shopu si po přihlášení mohou přidat oblíbené produkty přes ikonku ❤ v detailu produktu nebo přímo ve výpisu produktů dané kategorie.

 

Odkazy na předchozí a následující produkt

Přemýšlíte, jak svým zákazníkům usnadnit prohlížení produktů v e-shopu? Aktivujte si funkci Odkazy na předchozí a následující produkt.

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.