Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

SSL certifikát pro klienty ByznysWebu navždy zdarma

ssl certifikát pro webové stránky a e-shopy zdarmaChcete, aby se zákazníci na Váš web vraceli a doporučovali Vás dál? Chraňte je prostřednictvím SSL certifikátu!

Záleží nám na tom, abyste byli s našimi službami maximálně spokojeni. Právě proto jsme se rozhodli rozšířit všechny naše balíčky redakčního systému FLOX 3 s vlastní doménou o SSL certifikáty od Let’s Encrypt zdarma.

SSL certifikát zdarma Vám ušetří téměř 8400 Kč

Přesně tolik totiž stojí SSL certifikát od nejznámější a údajně nejdůvěryhodnější autority na světě – Symantecu.

Uznejte sami, za takovou sumu byste dokázali pokrýt svou kampaň na letní výprodej nebo popracovat na webdesignu.

A přesně z toho důvodu Vám nabízíme stejně spolehlivé a ověřené certifikáty od ssl certifikáty pre web a e-shop zdarmaLet’s Encrypt, které zastřešují největší IT firmy jako např. Mozilla i Cisco. Hrdým zlatým sponzorem je také Facebook.

SSL certifikáty Let’s Encrypt podporují všechny nejpoužívanější internetové prohlížeče (zdroj) a jsou stejně kvalitní jako SSL certifikáty, za které se doposud muselo platit.

Význam SSL certifikátů pro webové stránky a e-shopy

ssl certifikát pre webstránky a e-shop zdarma

Díky SSL certifikátům bude Váš web, e-shop a samozřejmě i data Vašich zákazníků v maximálním bezpečí.

SSL certifikáty zašifrují přenos všech citlivých informací a ochrání je před případným zneužitím a útoky. Zvyšují tak důvěryhodnost Vašeho webu.

Weby se SSL certifikátem zvýhodňuje Google ve výsledcích vyhledávání. Díky SSL certifikátu dokážete předběhnout dokonce i svou konkurenci s dokonalejším SEO.

Proto neváhejte ani chvíli a aktivujte si SSL certifikát pro svůj web již dnes!

Abychom Vám ušetřili čas, připravili jsme pro Vás plně automatizované řešení, které zahrnuje i pravidelnou obnovu SSL certifikátu.

 

Jak si aktivovat SSL certifikát od Let’s Encrypt zdarma

Aktivace SSL certifikátů pro Vaši webovou stránku nebo e-shop s vlastní doménou je jednoduchá a nezabere Vám více než 5 vteřin.

Přesný postup najdete v našem návodu.

Věříme, že tímto krokem jsme opět přispěli k Vaší spokojenosti s redakčním systémem Flox 3.

Přejeme Vám příjemné a šifrované léto, 

podpis-bw-cz

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.