Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Letní update ByznysWebu

Už jste si stihli dopřát zasloužený oddech, nebo vás dovolená teprve čeká?

Naši programátoři nezaháleli a připravili pro vás a váš e-shop další porci novinek a vylepšení, se kterými se v okurkové sezoně můžete detailněji seznámit. Pokud jste svůj e-shop vytvořili v CMS FLOX od ByznysWebu, čtěte dál. ツ

letní update ByznysWeb 2019

Co je nového v ByznysWebu?

Widget Mapy.cz

Mapu své provozovny nebo pobočky můžete na web vložit už nejen přes widget Google Maps, ale i přes widget Mapy.cz. Ty jsou v Čechách pořád populárnější než Google mapy.

Glami.cz

Fashion e-shopaři, radujte se. 🙂 Pokud ke svým produktům uvádíte i materiál a složení, přibudou tyto parametry do XML feedu pro srovnávač Glami.

Kromě novinek jsme vylepšili i:

Google Maps

Každý z bloků si vytvoří obrázek mapy a ten uloží do souborů. Na vašem webu se místo mapy zobrazí obrázek. Mapa se nahraje až po kliknutí na obrázek, což výrazně pomůže eliminovat zátěž serverů a zrychlí načtení vašeho e-shopu.

Lazyloading

Víte, co je lazyloading? Technologie, prostřednictvím které se např. obrázek na webu načítá až v tom momentě, kdy se k němu uživatel přescrolluje. A jelikož tak pomáhá zrychlit i váš web, přidali jsme ji i do FLOXu.

 

Doufáme, že minimálně jedna z inovací potěšila i vás. ツ

Přejeme vám krásné a pohodové letní dny.

Váš ByznysWeb tým ♡

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.