Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

TOP 5 toolů ze Slovenska

Šikovných rodáků ze Slovenska i Česka, kteří naše země v zahraničí reprezentují  v tom nejlepším světle, je opravdu spousta. 

Proto jsme se rozhodli připravit přehled top 5 nástrojů, které pomáhají e-shopařům rozvíjet podnikání a vytěžit z něj maximum

Začneme těmi slovenskými nástroji, které usnadňují podnikatelům život a šetří čas i peníze.

BlueWinston

Momentálně nejlepší Google Ads automatizační nástroj pro inzerci produktů a tvorbu Shopping Ads v Google vyhledávání. Původně agenturní nástroj v roce 2017 vstoupil na mezinárodní trh a od té doby jej využívají i běžní e-shopaři.

Věděli jste, že?

Více než 50 % vašich zákazníků pravděpodobně zná jen část názvu vašich produktů?

Proto BlueWinston automaticky odstraňuje části jejich názvů.

Pro každý z vašich produktů dokáže vytvořit klíčová slova a textové reklamy. Pro spárování reklam v Google Ads a Blue Winston vám stačí např. XML feed pro Google Merchant.

Blue Winston se hodí i pro inzerci produktů z jazykových verzí vašeho e-shopu. 

Pokud plánujete BlueWinston vyzkoušet, tým profíků je ochoten vytvořit pro vás pilotní kampaně tak, aby splnily stanovené cíle. Přečtěte si, jak začít s BlueWinston.

 

Boosterberg

Nástroj z dílny slovenské digitální agentury PS:Digital. Usnadňuje správu více FB stránek s různými pravidly, resp. podmínkami na boostování a šetří váš čas. 

 

Věděli jste, že?

Čím více fanoušků má FB stránka, tím je nižší procentuální zásah příspěvků? Nebo že když se FB příspěvku nedaří zdarma, je zbytečné jej promovat? 

V Boosterbergu stačí na začátku nastavit podmínky boostování – kdy se má propagace spustit a kdy naopak zastavit, jaké příspěvky boostovat apod. 

Zaujal vás Boosterberg a chtěli byste ho zkusit? Tak smele do toho, celý měsíc můžete testovat úplně zdarma.

Boosterberg- nástroj na automatizáciu

Exponea

Patří mezi nejrychleji rostoucí SAAS firmy v oblasti marketingové automatizace a datové analytiky s využitím umělé inteligence na světě.

Skvělý analytický nástroj, který sloužil původně slovenské Pixel Federation, nejen měří a vyhodnocuje data, ale dokáže automatizovat scénáře na oslovení vašich zákazníků. 

I přesto, že Exponea zastane práci marketérů, protože automatizované personalizované marketingové kampaně jsou jejím posláním, jako značka se nepropaguje.

Tento nástroj ale využívají všechny velké e-shopy jako např. Desigual, Mall.cz, Zoot nebo Dedoles. 

Chcete být mezi nimi? Začněte s demo verzí:

Exponea

Sli.do

Slovenský start-up Sli.do oživí každou konferenci nebo meeting v rámci firmy. Své o tom vědí Spotify, Coca-Cola, Booking nebo Volkswagen, ale i Martinus. 

Jaké jsou výhody Sli.do?

  • zbavuje zábran – jelikož otázku může účastník položit i úplně anonymně, 
  • poznání publika – z otázek poznáte, jaká je úroveň porozumění publika, co účastníky zajímá víc a co méně,
  • seznam otázek – když nestihnete odpovědět na všechny otázky přímo na akci, můžete odpovědi poslat účastníkům e-mailem nebo je přímo zpracovat formou článku a zvýšit tak návštěvnost svého blogu,
  • skvělý feedback pro spíkra. 

Proto když plánujete jakýkoliv event, Sli.do  rozhodně nemělo chybět v seznamu pomocných nástrojů:

Slido

Neoship

Automatizovaný expediční systém pro e-shopy, který umožňuje celou administrativu řešit přímo ve vašem e-shopovém řešení, resp. v účetním systému. Rychlé a spolehlivé doručení balíků je obstaráno prostřednictvím přepravní společnosti Slovak Parcel Service. Navíc s přepravcem zprostředkovaně komunikujete právě prostřednictvím systému Neoship.

Dalším pozitivem je, že Neoship zefektivňuje a usnadňuje práci všech, kteří zpracovávají a připravují objednávky, ale taky účetním, protože obsahuje i přehled o zaplacených/neproplacených dobírkách. Dokonce přes API můžete automaticky párovat dobírkové platby s fakturami v účetním systému.

 

 

 

Chtěli byste si některé z uvedených nástrojů zkusit, ale zatím nemáte e-shop?

Vytvořte si vlastní e-shop v ByznysWeb.cz:

vytvoření e-shopu na 30 dní zdarma přes ByznysWeb.cz

 

 

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.