Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Nové šablony v ByznysWebu

Dnes máme skvělou zprávu pro ty z vás, kteří čekali na nové designové šablony. V administraci webu na vás již čekají první dvě z avizovaných šablon.

Můžete si je rovnou vyzkoušet. 🙂

UPOZORNĚNÍ: Pokud máte design webu na míru, před změnou šablony nás kontaktujte, připravíme vám klon webu, kde si zvolenou šablonu nejdřív otestujete.

1. Šablona VERONA

Jejím cílem je nabídnout zejména propracovanou mobilní verzi, rychlé načtení webové stránky a e-shopu, vyladěné CLS, moderní design v souladu s aktuálními trendy a samozřejmě zvýšení počtu konverzí. Proto jsme pár klientů oslovili s prosbou o testování nové šablony. Z feedbacku zatím jasně vyplývá, že stoupl počet objednávek z mobilních zařízení, výrazně klesl počet odchodů ze stránky a rovněž počet nedokončených objednávek. Budeme rádi, když se s námi po otestování šablony i Vy podělíte o své postřehy a dojmy. 

Připojujeme několik vyjádření prvních ochotných testerů, kterým touto cestou ještě jednou moc děkujeme:

Tomáš Potočník, koloportal.cz:

“Šablona je úžasná. Zákazníci ocenili, jak se i v mobilní verzi pracuje s parametry. Nemluvě o grafických doplňcích jako např. výhody nebo výběr podle značky. Perfektní.”

Redesign e-shopu Koloportal.cz pomocí šablony Verona


Michal Bugeľ, originalnehracky.sk:

Již delší dobu jsme plánovali změnit design webové stránky, proto nás ByznysWeb novými šablonami potěšil. Náš e-shop vypadá přesně tak, jak by měl vypadat v roce 2022.”

Redesign e-shopu Originalnehracky.sk pomocí šablony Verona

Karol Bohil, absolute.sk:

“Jsem překvapen, jak se rázem změnil e-shop i chování zákazníků. Návštěvnost se postupně začala zvyšovat a tento trend trvá i dnes. A plus je tam spousta nových funkcí.”

Redesign e-shopu Absolute.sk pomocí  šablony Verona

2. Šablona PARIS

Konverznost šablony Paris jsme zatím, bohužel, nestihli otestovat, proto vám budeme vděčni, když se nám s její aplikací pochlubíte. Nebo vám na požádání připravíme klon webu, kde si šablonu budete moct nanečisto nejdříve vyzkoušet.

Ve srovnání s Veronou je šablona Paris snadněji nastavitelná, ale nabízí méně možností customizace.

Titulka vašeho webu by však se šablonou Paris mohla vypadat takto:

​Kategorie produktů takto:

A detail produktu následovně:

Samozřejmě, kromě webdesignových šablon si pro vás naši programátoři připravili i další novinky a vylepšení, jako například:

Propojení stránek a kategorií

Nová funkce umožní provázání stránek a kategorií tak, že při otevření adresy kategorie se otevře místo původní kategorie propojená stránka. Propojení je určeno pro e-shopy, u nichž administrátoři vypli zobrazení stromu kategorií a rozhodli se zobrazovat obsah kategorií přes sekci Stránky. 

Na výběr jsou následující možnosti:

  • redirect –u této možnosti po otevření adresy kategorie dojde k přesměrování na propojenou stránku. Původní URL adresa kategorie tak bude mít kód 301 a bude fungovat jako přesměrování,
  • canonical – tato možnost umožní mít funkční adresu kategorie i nadále a bude možné ji otevřít, v HTML kódě ale bude canonical přesměrování na nastavenou stránku.

O dalších inovacích z dnešního updatu se dozvíte přímo při přihlašování do administrace svého e-shopu nebo webové stránky, kde najdete widget Nedávné aktualizace.

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.