Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

E-shopové integrace pro váš online úspěch

E-shopy na ByznysWeb.cz mají k dispozici jednoduchý, ale výkonný nástroj na správu svých online aktivit, což je posunuje vpřed v konkurenčním světě online prodeje.

BaseLinker a ByznysWeb spojují své síly, aby nabídli nový stupeň pohodlí a efektivity pro e-shopáře. Tato symbióza přináší mnoho výhod těm, kteří se věnují podnikání na internetu. Online prodej neustále roste a proto je důležité mít efektivní nástroje na správu vašeho e-commerce byznysu.

BaseLinker - homepage banner
Více na BaseLinker homepage
Baselinker logo

Motto BaseLinker: jeden systém, mnoho výhod

Integrační platforma BaseLinker je jednoduchý, ale výkonný nástroj, který usnadňuje každodenní operace a zvyšuje efektivitu e-shopů. Systém umožňuje obchodníkům spravovat skladové zásoby, online tržiště, objednávky a zásilky na jednom místě.

Kromě toho pomáhá e-shopům růst v nových prodejních kanálech a expandovat do zahraničí.

Aktuálně nabízí více než 1000 integrací!

Snižte si náklady podnikání, automatizujte procesy a zvyšte vaše tržby

Vyberte si z bohaté nabídky integrací a používejte ty, které vyhovují vaší firmě. Za jedno předplatné získáte přístup ke všem oblíbeným online tržištím, obchodům, dopravcům a účetním systémům.

BaseLinker.com nabízí integrace s více než 130 populárními marketplace, včetně Aukro, Alza, Amazon, Kaufland, Mall a další.

Využijte aktuální akce BaseLinkeru

BaseLinker připravil pro majitele e-shopů dvě velmi zajímavé akce:

BaseLinker zařadí na Kaufland Marketplace 1000 produktů z vašeho e-shopu. Více o nabídce.

BaseLinker zařadí na Allegro 1000 produktů z vašeho e-shopu. Více o nabídce.

Je pravděpodobné, že těmito dvěma nabídkami akce BaseLinkeru nekončí, naopak v blízké době BaseLinker představí nové akce pro ty, kteří by si chtěli vyzkoušet vstup na marketplace. Bezplatně můžete využít vždy jen jednu akci.

Centralizovaná správa

Synchronizujte svá data v reálném čase! Prohlížejte a upravujte své nabídky hromadně na různých prodejních marketplacech. Můžete se rozhodnout, zda budete vyřizovat objednávky v administraci BaseLinker nebo ve vašem e-shopu.

BaseLinker propojuje objednávky z marketplace do e-shopu a snižuje tak zásoby zakoupených produktů. Případně nemusíte používat možnost propojení a ponechat celé zpracování v Správci objednávek BaseLinker.

Jak začít?

Chcete-li začít využívat výhod spojení BaseLinker.com a ByznysWeb.cz, postup je jednoduchý. Vytvořte si testovací účet na obou platformách. Pro vyzkoušení služeb není třeba zadávat údaje z kreditní karty.

BaseLinker: Testujte služby, integrace a funkce zdarma po dobu 14 dnů.
Tato nabídka je ideální pro začátečníky v e-commerce, nové firmy nebo pro testování nových prodejních kanálů.

Vyzkoušejte BaseLinker zdarma:

ByznysWeb: Tvorbu e-shopu nebo webstránek ve verzi Premium můžete testovat 30 dní zdarma. Data, která jste naplnili v novém e-shopu během doby testování, zůstanou zachována i po objednávce ByznysWebu.

Vyzkoušejte ByznysWeb zdarma:

Po registraci do BaseLinker si klient vybere v admin panelu BaseLinker ze seznamu e-shopových integrací možnost ByznysWeb a vyplní v profilu potřebné údaje z administrace svého e-shopu v ByznysWeb.cz (návod na přidání nového API tokenu pro Baselinker). S pomocí tohoto tokenu si můžete aktivovat libovolnou ze služeb z nabídky Baselinker.

Služba je dostupná pro klienty ByznysWeb.cz s balíčky Byznys a Premium.

Školení a podpora BaseLinker

Využijte školicí návody a podporu poskytovanou v BaseLinker.com. Dobré pochopení všech funkcí a možností vám pomůže získat maximální hodnotu ze své integrace. Proto BaseLinker pravidelně organizuje i bezplatné webináře pro své klienty, zaměřené na konkrétní business situace.

Které tržiště si vybrat pro začátek?

Před vstupem na nový trh prostřednictvím marketplace zjistěte, které trhy jsou pro váš typ zboží nejlepší. Zkoumejte trendy, preference zákazníků, ceny a konkurenci na daném trhu. Udělejte si průzkum a porovnání jednotlivých marketplaceů.

BaseLinker ČR & SR, ve spolupráci s jinými partnery, zastřešil vytvoření kompletního průvodce pro online tržiště na Slovensku a v České republice.

Naleznete v něm srovnání 18 nejpopulárnějších online tržišť pro e-shop.

Stahujte zdarma zde ➡️ https://go2marketplaces.cz/

avatar
Autor: Jakub Chramosta Sales & Marketing manager BaseLinker CZ/SK/SI, organizátor BaseLinker EXPO. LinkedIn BaseLinker, Facebook BaseLinker