Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Jak vybrat ta správná klíčová slova

kľúčové slová, hustota kľúčových slovJak jste na tom se seznamem klíčových slov? Aktualizujete jej pravidelně? Kde hledáte ta správná keywords pro svůj e-shop, blog nebo webovou stránku?

Výběr správných klíčových slov je pro vaše podnikání na internetu velmi důležitý. Nikdo nechce své peníze vyhazovat jen tak ven oknem. Ani vy, že?

Proto jsme pro vás připravili 2 nové návody. Tady jsou:

Chcete zlepšit pozice svého webu ve výsledcích vyhledávání? Dejte si záležet na výběru těch správných klíčových slov a relevantním title.

1. Klíčová slova

Ve vašem internetovém obchodě nebo webové stránce ve Flox 3 je zakomponujte do nadpisů stráneknázvů produktůtitleURL identifikátorůsamotného obsahuanchor textůalternativních tagů k obrázkům i do rozcestníků. Seznam klíčových slov využijete nejen při optimalizaci pro vyhledávače, v rámci PPC nebo linkbuildingu, ale i při vytváření struktury menu a struktury stránek. Tak směle do toho, najděte i vy ty NEJ klíčová slova pro svůj byznys ⇨ Jak zvolit správná klíčová slova  Začněte s promakaným seznamem klíčových slova.

2. Title a SEO

Title je jedním z nejdůležitějších prvků kvalitního SEO. Jeho úlohou je návštěvníky webu, a taky samotný Google, co nejvýstižněji informovat o obsahu na konkrétní stránce. Jaká je jeho ideální délka, optimální formát, kde ve FLOX 3 můžete title vyplnit a kde všude se na internetu zobrazuje? Odpovědi a praktické rady najdete v návodu ⇨ Význam TITLE pro SEO.

 

Věříme, že připravené návody Vám pomohou nejen při tvorbě seznamu a hledání klíčových slov, ale taky při zjišťování kvality klíčového slova a následně při samotné tvorbě trefných prodejních textů pro Váš web nebo blog

Hezký den přejeme,

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.