Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

5 rychlých tipů jak zvýšit počet vánočních objednávek

Vánoční sezona vrcholí a proto by jsme Vám rádi nabídli dalších 5 tipů jak zvýšit počet konverzí (splnění stanovených cílů – např. odeslání objednávky, formuláře …).

Inspiraci jsme našli v infografice na blogu MarketingProfs.com:

ako zvýšiť počet vianočných objednávok

Obrázky a videa

Používejte obrázky ve vysokém rozlišení a požadovaných rozměrech (např. pro Facebook reklamy 700x366px). Vhodné je zazoomovat i na konkrétní detail.

Video s návodem nebo prezentací produktu dokáže zvýšit počet konverzí až o 80%. 64 – 85% respondentů uvedlo, že mnohem raději realizují nákup, když mají k dispozici rovnou i produktové video.

ecommerce tipy na zvýšenie objednávokReference

60% uživatelů uvedlo, že před samotným nákupem hledá reference od zákazníků. Proto doporučujeme např. službu Ověřeno zákazníky od Heureka.cz.

V infografice se uvádí optimální poměr pozitivních/negativních referencí jako 9:1. Proto pokud dostanete negativní hodnocení od zákazníků, nezoufejte. Vaše firma tak působí mnohem důvěryhodněji.

ecommerce vianočné tipyLiveChat

63% respondentů uvedlo, že se vrací na stránky, které poskytují  live chat support.

38% zákazníků zrealizovalo objednávku prostřednictvím live chatu a 90% zákazníků označilo tento způsob komunikace se zákazníky jako nápomocný.

Návod jak implementovat LiveChat do web stránky/eshopu ve Flox 3.

ako zvýšiť počet vianočných objednávok Urgence

Limitované kolekce, časově omezené nabídky, speciální hodiny výprodejů apod. můžete využít i v rámci dynamického remarketingu.

vianočné ecommerce tipyRůzné platební možnosti

Ne každý preferuje platbu na dobírku nebo převodem. Proto klientům ByznysWebu nabízíme více než 10 platebních, resp. splátkových systémů. Vybrat si můžete např.:

Další tipy jak zvýšit vánoční tržby např. prostřednictvím soutěží na Facebooku nebo kampaní ve srovnávačích, najdete i na našem blogu.

jak si vytvořit webové stránky, jak založit e shop, vytvoření e-shopů, vytvořit web stránky na 15 dní zdarma

tvorba www stránky, webové stránky, tvorba e-shopu

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.