Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Newsletter – Pomozte Googlu zaindexovat změny na Vaší www stránce a e-shopu!

Nezobrazuje se Vám tento newsletter korektně? – klikněte zde.

Pokud jste se rozhodli s novým rokem popracovat i na inovaci Vašich www stránek a e-shopů, nezapomeňte Googlu usnadnit reindexování.

Již v minulosti jsme Vás informovali, že máte k dispozici Google Webmaster Tools.

Funkci najdete v indexovém prohledávání:

fetch as google

následně stačí jen zadat koncovou část URL identifikátora inovované stránky nebo podstránky:

fetch as google

a vybrat, zda si přejete odeslat jen konkrétní stránku nebo i její podstránky:

fetch as google

UPOZORNĚNÍ: jste limitováni počtem podstránek odeslaných za týden – nesmíte překročit 500 samostatných stránek a 10 stránek s podstránkami.

Nezapomeňte zkontrolovat stav načtení. Po kliknutí na Úspěch uvidíte jak vidí Vaši www stránku sám Google, máte tak možnost v zobrazeném zdrojovém kódu odhalit drobné nedostatky, které mohou bránit lepší indexaci Vašeho webu.

fetch as google

tip v rámci “novoročních” úprav na Vašich www stránkách doporučujeme aktivovat i rich snippets. Více informací o rich snippets najdete i v našem článku na blogu o podnikání na internetu.

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.