Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Přímé napojení e-shopu na dopravce šetří Váš čas i peníze

Díky unikátnímu napojení svého e-shopu na dopravce můžete letos expedovat objednávky mnohem rychleji než loni. Navíc ušetříte spoustu času a peněz.unikátní napojení e-shopu na dopravce

Jak je o nás známo, neradi troškaříme a už vůbec nemáme rádi zbytečné poplatky. Proto jsme dali hlavy dohromady a na základě požadavků našich klientů vytvořili vlastní řešení. Takové, na které se můžete spolehnout nejen o Vánocích, ale po celý rok.

Díky němu Váš e-shop dokáže přenést všechny potřebné údaje o objednávce přímo k dopravci. Stačí pouze aktivovat napojení, nastavit službu a můžete začít třeba ihned.

Jaké dopravce můžu se svým e-shopem propojit?

Prozatím máme hotové napojení na API dopravců GLS, GEIS nebo Uloženka a Zásilkovna. Do konce roku 2016 plánujeme dokončit i PPL / DHL. Pokud provozujete i slovenský e-shop, resp. slovenskou jazykovou verzi, tak se můžete těšit třeba na SPS, UPS, InTime nebo DPD a konečně i slovenskou poštu.

Jaké jsou výhody přímého napojení e-shopu na dopravce?

Kromě úspory Vašeho času a peněz, které jsme již zmínili, oceníte i rychlost aktivace celého propojení.

rychlé a přímé napojení e-shopu na dopravce GLS

aktivace přímého propojení e-shopu na dopravce GLS je opravdu rychlá a snadná

Rychlá je i samotná expedice objednávek, tisk štítků nebo objednání svozu.

objednávka svozu objednávek

objednávka přepravy zásilek přímo v administraci Vašeho e-shopu, nemusíte nikam chodit, kurýr si je vyzvedne

V očích Vašich zákazníků je více možností dopravy objednávky konkurenční výhodou. Bereme-li v potaz i předchozí pozitivní zkušenost s konkrétním dopravcem, takto budujete také důvěryhodnost svého e-shopu. Navíc Vaši zákazníci budou rádi, že mohou mít nad dodáním své objednávky kontrolu.

více možností dopravy v e-shopu, více spokojených zákazníků

až 11 možností dopravy nabízí svým zákazníkům e-shop oxalisdessous.cz

V případě, že zboží dodáváte i na Slovensko, výhody přímého napojení na dopravce mohou pocítit i zahraniční klienti. Snadno si vyberou vyzvednutí na odběrném místě, které jim nejvíc vyhovuje.

Pokud Vás zajímají další podrobnosti o našem řešení a jeho výhodách, více jsme se rozepsali i na LUPA.cz.

Věříme, že i Vaši zákazníci ocení rychlost dodání zboží, a Vy tak získáte další pozitivní hodnocení třeba v rámci Ověřeno zákazníky. 🙂

Vyberte si nového spolehlivého dopravce i Vy!

V případě jakýchkoliv potíží s nastavením nás neváhejte kontaktovat.

podpis-cz

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.