Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Zajímavé e-booky zdarma, které musíte mít

ebooky o podnikání na internetu

Dnešní doba je příliš rychlá. Kdo ji nestíhá, nemá chuť a zájem se učit nové věci, nepochybně uvízne v bodě, odkud se dál nedostane. Není šance profitovat a růst bez toho, aniž bychom se vzdělávali a pracovali na sobě. Těžko někdo bude žít z toho, co se před léty naučil. Dříve či později se ztratí v podnikatelském moři, pokud se rovnou neutopí. Udělali jste již letos něco pro své e-shopařské vzdělání? Máme pro vás pár tipů, které vás určitě obohatí. 😉

My máme to štěstí, že u nás ve firmě chodí pravidelně kurýr se zajímavými kousky, které šéf, Peťo Polakovič „uloví“ na internetu.Kromě toho sem tam absolvujeme nějaké to školeníčko ve Voices, příp. co nevidět se těšíme na Visitalk a Eshopsummit.

A když máme oči otevřené, občas se přihodí, že narazíme na nějaký skvělý e-book zdarma nebo youtube video. Rádi se dnes s vámi o ně podělíme. Vybrali jsme přehled e-booků zdarma a youtube kanálů, bez kterých se podle nás neobejde žádný úspěšný e-shopař nebo podnikatel.

ebooky zdarma od Včeliště.czEbooky od Včeliště.cz

Na všechny ByznysWebáky čeká v administraci e-shopu nebo webové stránky 10% sleva na Trénink obsahového marketingu.

Kromě toho ovšem pilné včelky ze Včeliště pracují i na e-boocích zdarma. Skvělé je, že e-booky nejen o marketingu pravidelně přibývají.

Vyberte si na http://vceliste.cz/publikujeme/.

Facebook náš každodenní

Znáte SocialSprinters? Kromě vývoje vlastních aplikací, které vám z Facebooku přivedou nové fanoušky a zákazníky, se vyznají i ve facebook soutěžích a přesně vědí, které příspěvky zaručeně zaujmou pozornost vašich fanoušků. Proto, když hledáte tipy na posty, které vám získají like, sdílení a fanoušky, doporučujeme e-book 20 brilantních nápadů na příspěvky, které fungují vždy.

Visibility

Kvalitní slovenské e-booky s opravdu poutavou grafikou najdete na https://visibility.sk/e-booky/Ať už jste začínajíčí e-shopař, nebo svůj byznys již nějaký ten rok provozujete, určitě si vaši elektronickou knihovnu rozšiřte o tyto kousky. SledujteSledujte Visibility na Youtube, online webináře stojí za to!

Pricemania

Víte, jaké jsou nejčastější chyby při provozování e-shopu? Díky e-booku Michale Krále se jim můžete vyhnout. Pokud ve vaší sbírce tento e-book ještě chybí, rychle to napravte.

Kamil Aujeský

18 stran od profíka, který v roce 2015 vyhrál slovenskou soutěž Bloger Roku, přečtete za 10 minut. Stáhněte si kraťoučký e-book a poznejte základní principy online marketingu. Kamila doporučujeme sledovat i na Youtube, přihlaste k odběru Marketing Backstage videí.

Kaliankova Eshop Kniha

Do 30. 6. 2017 platí akce pro všechny klienty ByznysWebu, v rámci které máte možnost získat skvělou E-shop Knihu od Jana Kalianka zdarma. Více podrobností najdete i na našem blogu o podnikání na internetu.

Aka-tika-gramatika

Doba je rychlá a tak vypadá i naše písemní vyjadřování. V mobilech máme prediktivní text, který přemýšlí za nás, ve Wordu máme kontrolu pravopisu, ale i tak nás někdy potrápí specifika českého jazyka.

Například takové nevinné slovo e-mail. 🙂 Tak schválně, víte, co znamená, když jej napíšete bez spojovníku?

Chybějící interpunkční znamínka jsme ještě jakž takž schopni tolerovat, ale hrubky na profi e-shop nebo webovou stránku nepatří.

Doporučujeme stáhnout trilogii e-booků, díky které budete psát jako copywriter!

A pokud se chystáte expandovat na Slovensko, doporučujeme pravopisný e-book od naší copywriterky Daniely Mudrákové nebo pravopisný e-book od Visibility.

Záznamy z konferencí

Preferujete video obsah? Kromě přidání blogů do vaší RSS čtečky doporučujeme sledovat přední odborníky i na Youtube. Na jejich kanálech najdete mnohdy i záznamy z konferencí nebo různých akcí.

Zde se můžete inspirovat radami:

Pokud se moříte s nastavováním PPC kampaní, doporučujeme sledovat agenturu KOFEIN s.r.o.

Máte i vy své oblíbené e-booky nebo youtube kanály, které vám při podnikání na internetu pomohly? Budeme rádi, když se s námi o ně podělíte. 🙂


Přejeme přínosné čtení a rychlé stahování.

podpis-cz

avatar
Autor: Jana Kvasnicová V ByznysWebu pracuji od r. 2009. Začínala jsem na supportu, kde jsem měla skvělou příležitost poznat, co podnikatele a majitele e-shopů a webových stránek skutečně zajímá a co potřebují. Proto se snažím hledat taková témata, které vám nabídnou užitečné odpovědi. Máte jiný názor? Budu vděčná za váš feedback – kvasnicova@biznisweb.sk :)