Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

10% doživotní sleva na ContentKing pro klienty ByznysWebu

Aplikace ContentKing je povinnou výbavou každého úspěšného e-shopaře.

Jednou z největších výhod ContentKingu je množství dat, které o vašem e-shopu nebo webové stránce dokáže nasbírat.

Prostřednictvím Reporting API můžete tato data extrahovat do dalších nástrojů, se  kterými pracujete.

Jak aplikace ContentKing pomůže vašemu podnikání a jakou slevu si mohou uplatnit klienti ByznysWebu, jsme si povídali s Lukášem Břečkou z Contentkingapp.cz.

1. Lukáši, jak funguje ContentKing a v kolika zemích působíte?

Lukáš Břečka ContentKing

Lukáš Břečka ContentKing

ContentKing je cloudová služba, která poskytuje SEO audit a monitoring v reálném čase pro zvýšení viditelnosti webových stránek ve vyhledávačích. Jedná se o jediné řešení na trhu, které monitoruje a sleduje změny na webových stránkách nepřetržitě. Díky tomu včas upozorní na problémy i obsahové změny, které se na vašich webových stránkách objeví.

Sídlíme v České Republice (v Brně), avšak naši zákazníci jsou rozprostřeni po celém světě.

V Česku mezi ně patří například firmy jako Moneta, Sconto, Sportisimo a další. ContentKing nabízí dostupné řešení jak pro vlastníky malých webových stránek, tak i pro správce rozsáhlých e-shopů a jiných webových projektů.

2. Jak přesvědčit majitele e-shopů, že jim ContentKing může skutečně pomoci? V čem se odlišuje od dalších nástrojů jako Collabim, Semor nebo ScreamingFrog?

ContentKing je jediné řešení na trhu, které monitoruje a sleduje změny na webových stránkách nepřetržitě. Díky tomu vás vždy včas upozorní na problémy i obsahové změny, které se na vašich webových stránkách objeví.

3. V rámci ContentKing Akademie e-shopaře v oblasti SEO i vzděláváte. Konkrétně v 5 oblastech základy SEO, mobilní SEO, SEO pro e-commerce, strukturovaná data a taky SEO průvodce. Budete tento okruh případně rozšiřovat např. o tipy, jak optimalizovat samotný obsah na e-shopu/webu, obrázky na webu/blogu…?

Naši sekci Akademie neustále rozšiřujeme. Skoro každý týden přidáváme nový článek. Vlastníkům e-shopů rovněž vřele doporučujeme přečíst si náš e-book SEO for Ecommerce, který je volně ke stažení (v anglickém jazyce): https://www.contentkingapp.com/resources/seo-for-ecommerce-ebook/

4. Odběr vašich e-mailů s novinkami je dalším přínosem ContentKingu. Jaké tipy posíláte v newsletterech?

Náš měsíční newsletter obsahuje nové články, které jsme publikovali, a odkazy na další zajímavé články, které nás na internetu zaujaly. Informujeme v něm také o novinkách v naší aplikaci.

5. Pro klienty ByznysWeb.cz jste připravili výhodnou nabídku. Můžete ji blíže specifikovat?

Pro uživatele ByznysWeb.cz nabízíme doživotní slevu 10 % z našeho standardního i agenturního ceníku﹡. V kombinaci se slevou za čtvrtletní (10 %) nebo roční (15 %) předplatné se jedná o velmi zajímavou slevu.

Pokud patříte mezi naše klienty, v dnešním newsletteru najdete speciální link, prostřednictvím kterého objednáte ContentKing s 10% slevou.

Upozornění: sleva se nevztahuje na váš existující účet v Contentkingapp.cz, jen na nově vytvořené účty.

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.