Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Letní byznys tipy do ouška

Venku je krásně, konečně máme na dovolené chvíli pro sebe, užíváme si volna. Až na to, že mnozí nedokážeme jen tak nečinně ležet na pláži, na koupališti nebo na terase. Doposud jsme doháněli čas, chvátali a teď tolik volna? Co s tím? Pojďme se u sladkého nicnedělání něco nového naučit a nerušeně přitom relaxovat dál.

tipy na zaujímavé audio súbory pre rozvoj podnikania na internete

Získat nové vědomosti pro další rozvoj e-shopu a podnikání na internetu můžete i na dovolené. Stačí vám mobil a sluchátka ツ.

Ne, tipy na dovolenkové knihy to nebudou a čtení online je v tomto vedru taky méně oblíbené. Máme pro vás něco komfortnějšího tipy na free audionahrávky, videonahrávky, podcasty, do kterých se můžete zaposlouchat i cestou v letadle, v autě, doma u vaření nebo venčení čtyřnohého miláčka, kdekoliv, kde máte s sebou mobil a sluchátka.

Tak ať to váš byznys posune zas o krok dál a přitom nenaruší vaše příjemné letní lenošení.

1. Rozbíháte právě své podnikání? V podcastech Propagace na internetu od Jakuba Čižmaře najdete základy online marketingu, SEO, získávání kvalitních zpětných odkazů nebo e-mail marketingu. Je to dobrý odrazový můstek na začátek vašeho podnikání na internetu.

2. Máte e-shop a mezery v content marketingu? Pomoc s obsahovým marketingem, speciálně na e-shopu (ale i webové stránce) najdete ve videocastu naší Janky. Je nabitý hodnotnými informacemi i příklady, díky kterým spoustu věcí pochopíte, dokážete sami vdechnout svému webu nový život a vaše prodeje na e-shopu porostou. Mimochodem, na vceliste.cz najdete i další  podcasty z online marketingu, které se vám mohou hodit.

3. Websupport nezahálí a rovněž rozdává užitečné rady od zkušených. Na poslouchání je tady toho až až. Počínaje budováním vlastního brandu podle Sajfu, až po to, jaký startup má šanci na investici podle Andreje Kisky mladšího.

4. Jaký je ten nejlepší prodejní kanál pro vás? To, a ani své know-how nemají problém odhalit nejlepší čeští marketéři. Své postupy a byznysmodely prozradili v rozhovorech s marketérem Pavlem Šímou. Dohromady téměř 12 hodin užitečného slova, které zastíní spoustu toho, co jste doposud četli.

5. Chcete prodávat víc svých produktů? Štefan Polgári, , známý ze sítě Dognet, vám poradí nejen v affiliate marketingu.  Přesvědčí vás, že dělat 2 věci najednou se dá. Se svými hosty vedou dialog u hraní her. Z mnohých vybíráme např. rozhovor s Dávidom Puhom z Websupportu o tom, jak to funguje v Maďarsku. Vaše expanze na byrokratický maďarský trh po tomto rozhovoru může mít hladší průběh. Více podcastů nejen o affiliate marketingu.

6. S Googlem si tykáte? Zajímavosti a novinky ze světa Google si můžete poslechnout ve videu Performance & Branding Summit 2017. Je to sice delší, ale když žijete Googlem, určitě videa oceníte.

7. Jste profík na Facebook?  Freelancer nebo agentura, která se věnuje svým klientům? Věděli jste o tom, že si můžete zvýšit kredit a  získat certifikaci? David Lörincz, uznávaný expert na Facebook reklamu vlastní 2 certifikace přímo od Facebooku a doporučuje je i vám. I o tom, jakým způsobem budovat svůj brand a zvýšit svou cenu, mluví v zajímavém podcastu.

8. Chcete expandovat do zahraničí? Mezi podcasty ByznysPark.cz najdete například i Expandujte přes Amazon nebo Ebay. Služba  Expando vám pomůže proniknout i do dalších distribučních kanálů, např. Amazon, Ebay apod. Přitom nemusíte mít ani e-shop, resp. jazykovou verzi. Své produkty prodáváte pod značkou Amazonu. Ten si své produkty pečlivě vybírá podle nejpřísnějších kritérií tak, aby si udržel své dobré jméno. Nebo vás možná inspiruje právě příběh o mixit.cz.

9. Nejlepší je čerpat ze zkušeností jiných a učit se na jejich chybách. Jiří Rostecký z Mladypodnikatel.cz zpovídá marketéry, PPC specialisty. Pyšnit se může téměř 200  nahrávkami. Podcasty O podnikaní na internetu zde přibývají pravidelně.

10. Pokud vás přece jen inspirují spíš zahraniční marketingoví profíci, máme pro vás 25 Business & Marketing Podcasts to Listen To in 2017.

Ať se vám podaří vypnout, zrelaxovat a vzít si u toho z těchto zdrojů co nejvíc pro svůj byznys.

Krásné léto přeje

podpis-cz

avatar
Autor: Daniela Mudráková Daniela je profesionální copywriterka, specializuje se i na SEO copywriting a content marketing. Je expertka na psaní poutavých textů pro webové stránky, e-shopy a blogy. Cenné rady, jak tvořit obsah, který Vám pomůže získat více zákazníků najdete i na jejím blogu danielinopero.sk. Aktuálně pracuje jako Online Manager v happybaby.sk.