Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

5 tipů, jak získat nové, spokojené zákazníky

Chcete získat více spokojených zákazníků a objednávek, máme pro vás 5 tipů, se kterými můžete začít třeba hned.

Všechny nabídky na kurzy a e-booky najdete v administraci svého e-shopu nebo webové stránky, v sekci Nastavení > Výhodné nabídky.

Ale to již jistě víte. 🙂

 1. E-shopový kurz Petry Mikuláškové ZDARMA

Jakožto klient ByznysWebu máte nárok na 100% slevu. Abyste získali přístup k informacím, které vám pomohou zefektivnit vaše podnikání, stačí kliknout na odkaz a vyplnit krátký formulář.

eshop kurz Petry Mikuláškové zdarma

ESHOP KURZ Petry Mikuláškové pro všechny klienty ByznysWebu zdarma

2. Eshop Kniha Jana Kalianka ZDARMA

Byli jste letos na #ESS17? Pokud ano, určitě znáte organizátora Jana Kalianka, který pro klienty ByznysWebu připravil časově omezenou akci pro stažení své E-SHOP KNIHY. Pospěšte si, čas máte jen to 30. 6 . 2017 🙂

ebook o vytvoření e-shopu

ESHOP KNIHA Jana Kalianka pro klienty ByznysWebu zdarma

3. 10% sleva na Trénink obsahového marketingu od Včeliště

Naučte se, jak funguje obsahový marketing a poznejte, jak snadné je získat nové zákazníky jen díky obsahu. 10% sleva pro klienty ByznysWebu na vás čeká i na vás.

10% sleva na trénink obsahového marketingu

Trénink obsahového marketingu se slevou 10% pro klienty ByznysWebu

4. Sledujte náš blog

Pravidelně pro vás připravujeme články zaměřené na podnikání na internetu, nabízíme právní poradnu a reporty z nedávných eventů, díky kterým máte aktuální informace ze světa online marketingu a ecommerce vždy k ruce. Třeba jako seznam e-booku zdarma.

5. Dobromat jako marketingový nástroj pro váš e-shop 

Co říkáte na mezinárodní dobročinnou affiliate síť Dobromat? Nabízí spoustu výhod pro všechny zúčastněné strany. Váš e-shop díky ní získá nejen kvalitní zpětný odkaz a konkurenční výhodu, ale především další, loajální zákazníky 🙂

Více informací o Dobromatu najdete v rozhovoru se zakladatelem Mariánem Repáňem.

 

Doufáme, že vám naše tipy přišly vhod a pomohou vám posunout vaše podnikání na další level.

Pokud máte pocit, že poněkud stagnujete, a i přesto, že se snažíte, nedaří se vám tak, jak byste očekávali, můžete využít i naši bezplatnou SEO pohotovost.

podpis-cz

 

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.