Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Říjnový update FLOX 3

nové funkce pro e-shopy a webové stránkyDalší pravidelný update FLOX 3 nabízí spoustu vylepšení a novinky pro váš e-shop nebo webovou stránky od ByznysWebu.

PŘÍMÉ NAPOJENÍ NA DOPRAVCE

Rychlejší a snadnější nastavení doručení a provázání dopravců a nabízených služeb.

Z přímého napojení svého e-shopu na dopravce GLSGEISDPDZásilkovnu nebo Uloženku tak dokážete vytěžit mnohem více než doposud. Ušetříte si čas dříve strávený dodatečnou úpravou objednávek.
Doporučujeme si přečíst jednotlivé NÁVODY.

CO TO ZNAMENÁ V PRAXI?

Že můžete využít i různé doplňkové možnosti, které jednotlivé přepravní společnosti nabízejí.

  1. Pro danou dopravu si můžete nadefinovat konkrétní dopravce. Zákazníkovi se tato možnost následně zobrazí v objednávkovém formuláři. Pokud například zákazník kupuje smoothie mixér, pošlete mu jej přes GEIS službu Parcel, ale když kupuje lednici, doručíme mu ji přes GEIS službu Cargo. Doposud jste takové zásilky museli manuálně upravovat. V rámci přímého napojení na GEIS jsme přidali i nastavitelné telefonické avízo.
  2. Uloženka a Zásilkovna umožňují posílat balíčky prostřednictvím externích dopravců jako Česká pošta, Slovenská pošta nebo DPD Pickup. Doposud jste měli možnost posílat zásilky pouze mezi pobočkami.
  3. Do zásilek doplňuje FLOX 3 automaticky hmotnostvyplněnou v objednávce. Pokud vyplněna není, předvyplní hodnotu 1 – výchozí balík. V zásilkách taky můžete vyhledávat podle jména konkrétního zákazníka.

DALŠÍ INOVACE VE FLOX 3

  • Svižnější a rychlejší načtení Vašeho webu díky nové verzi jQuery.
  • Máte možnost nadefinovat si emailové adresy pro zasílání notifikací o odeslaných komentářích v bloku Novinky.
  • Upravili, resp. stylisticky jsme učesali chybové hlášky o nutnosti přihlášení, absentujících právech uživatele …:)
  • Pokud evidujete problémy na webu, doporučujeme promazat historii prohlížení, resp. CTRL+F5, na zařízeních s iOS Command+R. Pokud bude situace přetrvávat, dejte nám vědět 🙂

Určitě Váš potěší také informace o možnosti využívání zákaznických recenzí pro Google Merchant a doplnění možnosti vložení pokročilého retargetingového kódu Skliku.

Tímto včerejším updatem jsme odstartovali sérii vylaďování obrázků, které jsou jedním z nejvíce určujících faktorů v Page Insights Score.

Těšíme se na další funkce, které budou součástí dalšího updatu. O tom, které to budou, rozhodují Vaše hlasy v Knize přání.

Proto nezapomínejte hlasovat :).

Mějte pohodový a barevný podzimní den, 

avatar
Autor: Juraj Bystrický Juraj má pod palcem programátorský tým a vývoj nových funkcí, včetně zlepšování našeho redakčního systému ByznysWeb.cz. Rád si s vámi domluví videocall, dohodněte si termín - juraj@bystro.net.