Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Jak oslovit 95 % české internetové populace? Reklamou v Skliku s bonusovým kreditem 2000 Kč

Jaká jsou vaše očekávání z letošní vánoční sezony, dali jste si cíl vydělat více než loni?

Pokud ano, věříme, že vám přijde vhod zvýhodněná inzerce v Skliku, díky které oslovíte až 95 % české populace. A to samozřejmě v tom nejlepším čase, přesně, když vás a vaše produkty budou hledat.

 

Klienti ByznysWeb.cz, kteří doposud neinzerovali v Skliku, mají nárok na kupon na reklamu v Skliku v hodnotě 2 000 Kč. Stačí o promo kód požádat v objednávce služeb ByznysWebu.

 

jak získat bonusový kredit 2000 Kč pro kampaně v Skliku

Pro všechny nové klienty Sklik.cz máme k dispozici bonusový kredit 2000 Kč pro kampaně do reklamího systému Sklik od Seznamu.

Stačí si u nás vyžádat svůj promo kód a postupovat dle návodu.

 

promo kód pro pro reklamu v Skliku

 

JAK VYUŽÍT BONUS

  1. Stačí se registrovat na Sklik.cz.
  2. administraci vpravo nahoře „Registrovat peněženku“.
  3. V sekci Nastavení v klientské zóně vyplnit své fakturační údaje.
  4. A v sekci Peněženka „Dobít kredit“ alespoň 605 Kč vč. DPH(500 Kč bez DPH) a vložit promo kód, který vám na požádání zašleme. Po obdržení platby od Skliku získáte další kredit v hodnotě 2 000 Kč.

 

Upozornění: Akce platí pouze pro klienty, kteří ještě v Skliku neinzerovali.

 

Pokud jste si svůj e-shop vytvořili v CMS FLOX 3 od ByznysWebu a v Skliku jste prozatím neinzerovali, je nejvyšší čas to napravit. Právě teď je totiž ten nejideálnější čas.

Pohodový den přejeme,

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.