Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Jak získat více konverzí z e-shopu a webové stránky

Máme pro vás další tipy, jak můžete své podnikání vylepšit ihned.

Tady jsou ツ

Jak získat více konverzí z e-shopu nebo webové stránky

Úpravy na míru

Responzivní webdesign je v dnešní době samozřejmostí. Pokud přemýšlíte o tom, jak vylepšit design e-shopu, spojte se s námi telefonicky nebo přes e-mail. Doporučujeme podívat se na nejnovější šablony pro e-shop z naší dílny, které naši programátoři odladili speciálně pro maximalizaci konverzí.

Jak připravit e-shop na vánoční sezónu

Ověřené tipy od zkušených e-shopařů z ByznysWeb.cz a BiznisWeb.sk pomohou připravit i váš e-shop na vánoční sezonu. Přečtěte si seriál, jak získat více objednávek.

Video

Video obsah využívejte k prezentaci svého podnikatelského příběhu, ale taky k odprezentování konkurenčních výhod nebo návodů na manipulaci s vašimi produkty. Nezapomeňte ale každé 1 video optimalizovat. Doporučujeme rozhovor s Jakubem Ovesným ⇢ Jak na SEO pro video.

FAQ

Sekce Častých otázek a odpovědí (FAQ) by měla mít čestné místo i ve vaší obsahové strategii. Proč? Protože pomáhá budovat důvěryhodnost, zlepšuje vztahy se zákazníky, ale zejména… eliminuje počet telefonátů, reklamací a šetří váš čas. Přečtěte si více o významu FAQ na webu.

Doprava zdarma

Podmínky pro získání dopravy zdarma nastavíte v ByznysWeb.cz pro každou jazykovou verzi zvlášť. Motivujte své zákazníky, aby si objednali více.

Expanze

Plánujete oslovit i zákazníky na dalších trzích s velkým potenciálem a nabízet své produkty např. v Maďarsku, Rumunsku nebo v Bulharsku? V ByznysWebu máme i tyto jazykové verze.

Oslovil vás některý z dnešních tipů?

Pokud ne, ještě pořád máte možnost využít bezplatnou SEO pohotovost, kterou klientům ByznysWeb.cz nabízíme zdarma. V případě, že jste svůj e-shop nebo webovou stránku vytvořili v našem redakčním systému od ByznysWeb.cz, i vám pomůžeme odhalit silné a slabé stránky vašeho podnikání.

Pohodový zbytek dne,

váš ByznysWeb tým ツ

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.