Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Novinka v ByznysWebu: Retino pro správu vratek a reklamací

Logo společnosti Retino

Společnost Retino.cz nabízí e-shopům na ByznysWebu plně automatizované řešení pro správu vratek a reklamací. Díky této službě můžete ušetřit spoustu času a zároveň zvýšit zákaznickou spokojenost. 

Místo ruční správy e-mailů, tabulek a dokumentů můžete mít vše na jednom místě – od založení případu po jeho uzavření.

Retino: snadné vratky a reklamace pro e-shopy
Obrázek: Retino nabízí pro e-shopy možnost jak automatizovat vratky a reklamace zboží. Nyní i v ByznysWeb.cz!

Hlavní funkce Retino

  • Automatizované hlídání termínů: systém automaticky sleduje, zda jsou dodržovány termíny pro vyřízení reklamací a vratek a tím snižuje možnost lidské chyby.
  • Online odbavení: zákazníci si mohou sami založit vratku nebo reklamaci přes integrovaný portál na vašem e-shopu, aniž by potřebovali asistenci zákaznické podpory.
  • Automatizované notifikace: informuje zákazníky o změnách stavu jejich reklamací, což snižuje potřebu telefonátů a e-mailů na podporu.
  • Po vyřízení reklamace nebo vratky systém automaticky sbírá zpětnou vazbu od zákazníků pomocí dotazníku spokojenosti, čímž umožňuje zlepšování vašich služeb.

Mezinárodní zpětná doprava

Retino umí odbavit reklamace a vratky zákazníků z 23 zemí EU. První možností je, že si dopravu objedná zákazník, nebo si může vybrat některého partnerského dopravce. Více informací naleznete na webu Retino: https://www.retino.com/cs/mezinarodni-zpetna-doprava/ 

Poskytovatelé dopravy v Retino
Obrázek: Retino má integraci s různými poskytovateli dopravy.

Vyzkoušejte si Retino zdarma

Při registraci do 10.10.2024 získáte prodloužené zkušební období na 1 měsíc. Zaregistrujte se zdarma a otestujte si nezávazně všechny výhody Retino ve svém e-shopu.

Jak propojit Retino s ByznysWebem? 

Pro snadné propojení s e-shopem od ByznysWeb.cz využijte návod, který vás krok za krokem provede integrací. Návod najdete zde: Návod na propojení s ByznysWeb.cz.

Pokud máte jakékoliv otázky ohledně nastavení nebo funkcí Retino, neváhejte kontaktovat tým podpory na kontaktních stránkách Retino. Rádi vám pomohou s nastavením i s odpovědí na vaše dotazy.

Napojení na Retino je v ByznysWeb.cz dostupné pro balíčky Byznys, Premium a Partner, které nabízí funkci Klientské API. Více v ceníku ByznysWebu.

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.