Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

3 červencové novinky ve FLOX 3

Rádi bychom vám dnes představili 3 úplně nové a právě finálně dotestované funkce pro váš e-shop nebo webovou stránku ve Flox 3.
Seznamte se:

1. BESTERON  multi-platební brána pro vaše slovenské zákazníky

Největší výhodou Besteronu je okamžité připsání platby za objednávku na váš účet. Navíc, kromě online platby kartou umožňuje i platby přímo prostřednictvím 9 platebních bran.

Přečtěte si o výhodách Besteronu.

Implementace Besteronu do vašeho e-shopu ve Flox 3 je rychlá a jednoduchá. Potřebujete jen přístupové údaje, které získáte po registraci v službě Besteron.

2. Přímé napojení e-shopu na DHL Slovensko 

I přesto, že českou verzi DHL API již nějakou dobu spokojeně využíváte, slovenskou alternativu jsme museli připravit nanovo. Slovenská pobočka DHL totiž není vedena stejnou společností jako pobočka česká.

Proto, pokud provozujete slovenský e-shop přes Flox 3, doporučujeme při napojení postupovat podle slovenského DHL návodu.

3. Nastavení práv pro skupiny uživatelů

Různé skupiny uživatelů mohou mít ve vašem e-shopu a webové stránce různá práva. Flox 3 počítá i se scénářem, že máte více administrátorů, kterým nastavíte rozdílná práva pro jednotlivé stránky, podstránky nebo jejich vlastnosti, příp. obsah v jednotlivých blocích na stránce.

Přidělení práv pro skupiny uživatelů jsme komplexně zpracovali do přehledného návodu.

Vše zvládnete hravě a správně nastavit sami. Jen na 1 věc si vás dovolíme upozornit: nenastavujte v rámci pravomocí skupinám uživatelů přístup do sekce KLIENTI. Snadno by se mohli stát administrátory a způsobit nemalé problémy

V případě, že potřebujete s právy pro jednotlivé skupiny uživatelů poradit, neváhejte nás kontaktovat. 🙂 Jsme tady pro vás.

 

Věříme, že i tyto 3 novinky opět přispěly k vaší spokojenosti s výběrem e-shopového řešení, resp. redakčního systému pro tvorbu webové stránky.
Příjemný zbytek dne přeje podpis-cz

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.