Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Prázdninové čtení pro e-shopaře a podnikatele

prádninové čtení o podnikání na internetu a tvorbě e-shopuPozdravujeme vás v tento letní den,

jak jste na tom s dovolenou? Už jste si zasloužený oddech užili, nebo vás ještě teprve čeká? 🙂

Abyste i při cestování měli k dispozici hodnotné čtení, které pomůže vašemu podnikání v dalším rozvoji, připravili jsme pro vás seznam zajímavých článků ze zdrojů, které rozhodně doporučujeme sledovat pravidelně.

☞ INSPIRATIVNÍ ČLÁNKY PRO ROZVOJ VAŠEHO PODNIKÁNÍ A E-SHOPU

  1. Každý správný e-shopař je zároveň marketér. Proto neuškodí oprášit své vědomosti a projít všechny dostupné díly Příručky marketéra.
  2. I po odhlášení z odběru e-mailů dokážete uživatele opět oslovit a zaujmout. Konkrétní příklad, jak znovu získat neaktivní odběratele, od pilných včelek ze Včeliště.cz.
  3. Stále nevíte, zda má význam orientovat se na tvorbu různého obsahu pro Google? Rozhodně ano. V článku PIZZASEO se dočtete i zajímavý fakt, že na 34 % klíčových slov se ve výsledcích zobrazí také obrázek.
  4. Jak vytvořit skvělou prezentaci, kterou zaujmete své zákazníky, ale i nadřízené? Inspirujte se tipy od Juraje Saska.
  5. Kromě letních byznys tipů do ouška, které vybrala naše copywriterka Daniela Mudráková, doporučujeme sledovat i Marketing Backstage Kamila Aujeského.
  6. Všeho s mírou – to platí i na sociálních sítích. Jak nenaštvat a neztratit své fanoušky přehnanou propagací? Odpovědi hledal průzkum Sprout Social.
  7. Aby vám neunikla žádná novinka z ByznysWebu, doporučujeme FLOX poradnu na Facebooku.

Máte i vy zajímavé zdroje z domácí e-commerce scény, které vám při podnikání na internetu pomáhají?

Budeme rádi, když se s námi o ně podělíte v komentářích na Faceboku. 🙂

Přejeme pohodový zbytek dne, podpis-cz

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.