Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Letní inspirace pro vaše podnikání

letní inspirace pro rozvoj podnikání na internetuPozdravujeme vás v tento letní den,
chystáte se na zaslouženou dovolenou, nebo jste si už stihli dobít baterky? ツ

Ať už patříte do první, nebo druhé skupiny, připravili jsme pro vás výběr inspirativních článků, podcastů a e-book pro váš byznys.

Můžete si je stáhnout do mobilu nebo uložit mezi záložky v prohlížeči.

 

Výběr z našeho blogu a FLOX poradny pro klienty ByznysWebu: 

Letní výběr zajímavého obsahu o podnikání na internetu:

  • Content marketing ❯❯❯ Ebook od KREMSA vás naučí, jak správně přistupovat k tvorbě firemního obsahu. Provede vás celým procesem jeho vytváření a ukáže, jak měřit výsledky vašich obsahových kampaní.
  • Inspirace ❯❯❯ Jirka Rostecký z MladýPodnikatelpřipravil seznam tvůrců, kteří se, stejně jako on, rozhodli, že budou dělat svět lepším. Se svým know-how prostřednictvím podcastů nebo videí se rádi podělí i s vámi.
  • Video show ❯❯❯ Kamila Aujeského a jeho online video show Marketing Backstage můžete sledovat a poslouchat již na 7 platformách.
  • Brand ❯❯❯ Vaše jméno je vaše značka, portál nejen o kreativním podnikání, ale zejména o reálných podnikatelských příhodách Tomáše Sobela.

 

Věříme, že stejně jako loňské Letní byznys tipy do ouška od Daniely Mudrákové vás inspiruje i dnešní výběr a pomůže vašemu podnikání růst.

Přejeme vám příjemný zbytek dne.

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.