Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Tipy pro local SEO

Letní prodejní sezona v plném proudu, připravili jsme pro vás pár local SEO tipů, abyste dokázali oslovit ještě více zákazníků v místě vašeho podnikání.

Pokud provozujete kamennou prodejnu, servis, nebo o nich jen uvažujete, rozhodně doporučujeme kromě geografického cílení využít i lokální média, resp. seznamy fireminzertní novinyfacebook stránku vašeho města / vaší obce.

Skvělým pomocníkem lokálního byznysu jsou rovněž sociální sítě – začněte sledovat stránky jiných lokálních firem a podniků na Facebooku, jejich profily na Instagramu a lajkovat nebo komentovat příspěvky. Minimálně vám aktivitu „jen“ recipročně vrátí. 🙂

Rovněž je vhodné vytvořit samostatné podstránky optimalizované pro lokální výsledky.

Na začátek budete potřebovat pojmy, na které se v souvislosti s local SEO zaměříte, najdete je podle připraveného návodu – Jak najít klíčová slova.

tipy pro local SEO

 

K tomuto tématu by vás mohlo zajímat i:

Jak získat nové zákazníky díky Google My Business

Zákaznické recenze – pomocník local SEO

Local SEO tipy pro začátečníky

Lokální SEO pro ČR a SR

Jak být první na lokální klíčové slovo?

 

 

Dalším skvělým způsobem, jak získat nové zákazníky, je HbbTV reklama. 1. díl si můžete přečíst na blogu o podnikání na internetu.

Přejeme Vám příjemný a úspěšný zbytek dne.

 

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.