Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Recenze na SEO nástroj, díky kterému jsme s originalnehracky.sk vyrostli a stále se zlepšujeme

Zajímá vás, na jaké pozici se nachází váš e-shop nebo webová stránka ve vyhledávačích, a chcete pochopit, jak to všechno funguje? Která klíčová slova jsou pro vás vhodná a na které podstránky vůbec necílíte návštěvy? Collabim je komplexní SEO nástroj jak pro začátečníka, tak i pokročilého e-shopaře. Nedají na něj dopustit reklamní agentury, marketéři a freelanceři. Collabim nabízí i balík pro e-shopaře, kteří mají jen jeden e-shop, a to je velká výhoda právě pro vás. Navíc, Collabim kromě spousty funkcí šetří i váš čas.

A přesně to jsou ty důvody, proč právě prostřednictvím Collabimu analyzujeme své e-shopy originalnehracky.sk a jutro.sk.

 

Collabim - nejpoužívanější SEO nástroj v Čechách i na Slovensku

Proč bychom doporučovali Collabim.cz?

➕ Analýza stránek a podstránek

➕ Měření pozic klíčových slov

➕ Možnost zjistit klíčová slova konkurence

➕ Evidence zpětných odkazů

➕ Právě testují nový Collabim s dalšími funkcemi

Taste Collabim – webinář o SEO a PPC

Jaké má Collabim.cz nevýhody?

➖ Na první pohled možná ne příliš intuitivní ovládání, ale jak jsme se z kuloárů dozvěděli, pracuje se na nové verzi.

➖ Počet kreditů, jejich dobíjení a cena jsou nesrozumitelně vysvětlené, proto bychom uvítali podrobnější nápovědu, resp. možná ideálně videonávod.

➖ Chybí přesné návody na aplikaci pokročilých funkcí, ale podle informací od CEO Collabimu, Dalibora Jaroše, se již intenzivně pracuje na nové sekci FAQ. Pokud byste hledali detailnější popis jednotlivých funkcí, k dispozici jsou již zmiňované webináře. 

 

Ke Collabimu jsme se dostali úplnou náhodou a hned jsme si jej oblíbili. Je super, že na začátku si jej můžete vyzkoušet zdarma a pochopit, co všechno dokáže. Zejména při tvorbě e-shopu nebo webové stránky je to klíčový program, díky kterému postavíte web na základech SEO bez jakýchkoliv předem získaných vědomostí.

Nejvíc nás na tomto systému zaujaly dvě kategorie:

  • kategorie „Stránky“, která vám podrobne vysvětlí, co máte dělat a jak pracovat s klíčovými slovy
  • a kategorie „Konkurence“, kde si můžete přidat webové stránky své konkurence a hned uvidíte jejich pozice ve vyhledávači na vámi přidaná klíčová slova. To je skvělý způsob jak zjistit, že vaše konkurence má katastrofální SEO a prodává hlavně díky PPC nebo naopak většinu návštěv generují díky dobrým pozicím ve vyhledávání.

 

Proto pokud právě vytváříte svůj e-shop, investici do Collabimu rozhodně doporučujeme.

 

K tomuto tématu by vás mohlo zajímat:

Jak vytvořit konkurenceschopný e-shop se zbožím na skladě a rozpočtem do 130 000 Kč?

Recenze na e-shop systém, díky kterému jsme s originalnehracky.sk vyrostli a stále se zlepšujeme

Recenze knihy E-shop od nápadu po úspěch

 

 

avatar
Autor: Andrej a Michal Bugeľovi Andrej (vľavo) a Michal Bugeľovi provozují e-shopy originalnehracky.sk a jutro.sk. Značku originalnehracky.sk založili v roce 2013 a dnes patří mezi lídry na slovenském trhu.