Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Bezpečný e-shop by měl být standardem

Náš závazek pro vaše soukromí

Ve společnosti ByznysWeb s.r.o. klademe velký důraz na ochranu vašich osobních údajů. Rozumíme důležitosti vašeho soukromí a chceme vám poskytnout spolehlivou platformu, kde můžete budovat svůj e-shop nebo webové stránky bez jakéhokoli zasahování do vašich osobních údajů a údajů zákazníků, kteří nakupují ve vašem e-shopu.

Co od nás můžete očekávat

Juraj Bystrický - CEO & CPO ByznysWeb.cz
Juraj Bystrický
CEO BiznisWeb s.r.o. a ByznysWeb s.r.o.

Nesledujeme vaše data, neanalyzujeme vaše aktivity a nezabýváme se analýzou vašich prodejů. Naším hlavním cílem je poskytovat vám kvalitní a efektivní nástroje, které podporují váš online podnikání.

Vaše data jsou v bezpečí

Chceme zdůraznit, že vaše data nejsou pro nás komoditou. Neposkytujeme vaše data třetím stranám bez vašeho výslovného souhlasu. Pevně věříme v ochranu dat a soukromí našich klientů.

V ByznysWebu jsme vždy kládli důraz na bezpečnost vašich údajů a důvěru našich klientů. Vaše informace jsou bezpečně uloženy a využíváme je výhradně k poskytování našich služeb v úplném souladu s našimi obchodními podmínkami a politikou ochrany osobních údajů.

Mělo by to být standardem

Ano, bezpečnost vašich údajů by měla být nepopiratelným standardem. My jsme se zavázali k tomu, že vaši důvěru si budeme vážit a respektovat. Jsme hrdi na to, že neposkytujeme vaše data bez vašeho souhlasu třetím stranám a soustředíme se na to, aby vaše informace byly v maximální bezpečí.

Vytvořte si bezpečný e-shop s ByznysWeb.cz

Vyzkoušet zdarma

ByznysWeb.cz nabízí systém pro snadné vytvoření e-shopu a tvorbu webových stránek.

Programujeme ho tak, aby splňoval požadavky české, slovenské a také evropské legislativy. Včetně GDPR a podnikání v zahraničí.

Naše společnost investuje do špičkových technologií zabezpečení. Softwarová infrastruktura ByznysWeb.cz je navržena s důrazem na nejvyšší úroveň bezpečnosti. Využíváme moderní metody šifrování, které zabezpečují, že vaše data jsou chráněna před neoprávněným přístupem.

Všechny vaše informace jsou u nás pečlivě ošetřeny a zabezpečeny na každé úrovni architektury. Každá klientská databáze je oddělená a izolovaná od ostatních, což znamená, že vaše data jsou chráněna před proniknutím do jiných účtů. Náš přístup k bezpečnosti je založen na nejnovějších doporučeních a postupech.

Vytvořte si bezpečný e-shop s ByznysWeb.cz
Obr.: Vytvořte bezpečný e-shop s ByznysWeb.cz. Zkušební verze zdarma.

Kromě toho jsme postavili naše služby na spolehlivé cloudové platformě s vysokými bezpečnostními standardy, kvalitním hardware a virtualizačními technologiemi, díky čemuž dokážeme garantovat dostupnost 99,9 %. Data jsou uložena na místech, která jsou navržena tak, aby odolávala útokům a zajišťují neustálou dostupnost a integritu vašich informací.

Vaše bezpečnost a důvěra jsou naší prioritou. Důkladně monitorujeme a aktualizujeme naše bezpečnostní opatření, abychom se ujistili, že vaše data jsou v bezpečí. Máme zkušený tým odborníků, který dbá na nejvyšší standardy ochrany údajů.

Při jakýchkoli otázkách týkajících se ochrany dat a soukromí nás neváhejte kontaktovat. Vaše důvěra v ByznysWeb.cz znamená hodně.

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.