Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Vánoční tipy pro váš e-shop

tipy a doporučení pro vánoční kampaně, vánoce a e-shopBlack Friday v plném produktu, Vánoce za dveřmi …

Dovolíme si proto ještě jednou zopakovat pár nejdůležitějších rad ze seriálu Jak připravit svůj e-shop na vánoční sezonu. Na závěr dnešního článku jsme přidali 5 zajímavých postřehů, které jsme si odnesli z akceleračních školení MastersGate Academy.

 

E-shopaři z ByznysWebu doporučují

Sekce TIP na dárek

Originalnehracky.sk doporučují sekci Tip na dárek. Do ní vyberte, např. přes blok Zobrazit produkt z, top produkty z jednotlivých kategorií.

Facebook obchod

Stačí na své FB stránce přidat kartu Obchod a nastavit vše potřebné např. typ a měnu obchodu, a hned můžete začít s přidáváním produktů z e-shopu.

Vánoční překvapení

Překvapení k Vánocům patří. Dotvořte vánoční atmosféru a ukažte svým zákazníkům, co pro vás znamenají, stejně jako NaturShop.sk.

Zákaznický servis

Podle liliana.cz je nutné být online v době, kdy chtějí vaši zákazníci nakupovat. Kromě prodloužené pracovní doby prodlužte i čas na vrácení zboží.

Segmentovaný e-mailing

Podle oxalisdessous.cz je předpokladem dokonale znát svou cílovou skupinu. Uvidíte, že čas investovaný do mailingu se vám mnohonásobně vrátí.

 

5 dalších tipů z MastersGate Academy

  1. Doporučujeme stáhnout výsledky zajímavé studie DNA zákaznícké zkušenosti.
  2. Pokud se vám vánoční sezona nevydaří podle představ, nezoufejte, zdomácněl u nás trend povánočních výprodejů, který každoročně stoupá.
  3. Top „dárkové“ vyhledávání: ✭ tipy na vánoční dárky, tipy na dárky k vánocům, vánoční dárky pro ženy, vánoční dárky pro muže, vánoční dárky pro děti, vánoční dárky 2018.
  4. Remarketing funguje i offline, proto se vyplatí svým zákazníkům přibalit i dárkové certifikáty nebo slevové kupony, které mohou darovat dál.
  5. Stáhněte si Holiday Season Checklist pro inzerenty v Ads.

 

 

A na závěr si dovolíme upozornit, že jsme rozšířili nabídku přímých napojení na dopravce ve FLOX 3 o PPL. K DPD, GLS a GEIS tak přibyla čtvrtá možnost pro rychlejší a snadnější expedici objednávek. Implementace je snadná a novou možnost dopravy stíháte využít i pro letošní vánoční sezonu.

 

Přejeme vám, kromě vydařené vánoční sezony, i spoustu důvodů k úsměvu.ツ

 

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.