Blog o podnikání na internetu
Poradce úspěšného podnikatele

Jak se na vánoční sezonu připravují v e-shopu NaturShop.sk

vánoční tipy, jak připravit svůj e-shop na vánoční sezonu

více o rodinném podnikání Moniky Hojnošové z NaturShop.sk si můžete přečíst i v dalším článku

Celé naše podnikání se nese v následujících hodnotách: Choice for eco lifestyle… We love nature…

Pokud začínáte s podnikáním na internetu, nezapomínejte, že kde je vůle, tam je i cesta. 🙂 Vyberte si tu svoji.

 

S přípravou vánoční sezony začínáme v říjnu/listopadu, aby se už někdy v polovině listopadu mohlo začít s kampaněmi, akcemi, newslettery apod. Snažíme se zákazníky nespamovat, ale přirozeně přinášet vánoční nabídku, tipy, možnosti nákupů, dárků atd. Pak už je to na každém zákazníkovi, zda jej nabídka osloví, nebo si vybere něco jiného. Je nás na světě dost a určitě si každý najde to, co je mu určeno. 😉

1. Tipy na vánoční dárky

Oblíbená kreativní sekce, kterou dělá asi každý e-shop a neměla by na stránce v záplavě nabídek chybět. Je samozřejmě nutné vědět ze statistik, co zákazníky zajímalo před rokem, a tedy které sekce rozšířit nebo posilnit o zajímavé produkty. Letos chystáme i speciální dárkové balíčky, které budou zákazníkům nabízet více BIO & EKO produktů za výhodnější cenu, aby nemuseli dlouho přemýšlet, co vybrat.

 

2. Vánoční letáček

Naše naturshopovská tradice. 🙂 Nesmí u nás chybět tištěný letáček s vybranou nabídkou předvánočních nákupů a ve vánoční atmosféře. Mohlo by se zdát, že použití papíru je poněkud neekologické. Ale papír dokážeme opětovně zrecyklovat. A jelikož přináší i přání k svátkům, což přispívá k pozitivní atmosféře, rozhodli jsme se to vědomě podpořit.

 

3. Slevový kupon

Svým zákazníkům před Vánoci obvykle přibalíme i nějaký ten slevový kupón, aby se jim další nákup alespoň o malou částku snížil. Chceme tak, kromě jiného, podpořit nakupování a používání BIO & EKO produktů o něco víc.

 

4. Vánoční FB soutěž

Ta určitě proběhne a pokusíme se sehnat nějaký atraktivní BIO balíček dárků od našich skvělých dodavatelů. Posledně jsme to tak udělali s balíčky od firmy Weleda a tyto oblíbené produkty se setkaly s velkým zájmem.

 

5. Dárky k nákupům

Rádi obdarováváme v průběhu celého roku, alespoň maličkostmi. Jinak to nebude ani před Vánoci. Tak, abychom udělali alespoň malou radost navíc a opět v duchu myšlenky BIO & EKO lifestyle.

 

6. Vánoční překvapení

Jak to již o Vánocích bývá, překvapení je nevyhnutelné a dotváří tu čarovnou, krásnou, předvánoční a vánoční atmosféru. A tak i my určitě nějaké připravíme, ale to prozradíme nejdřív až koncem listopadu. 😉

 

Naturshop.skako pripraviť svoj e-shop na viačnočnú sezónu - tipy od naturshop.sk je BIO & EKO e-shop, podporující BIO & EKO lifestyle / životní styl. Produkty jsou pečlivě zvažovány a vybírány, kvalita je nevyhnutelná a rovněž přírodní složení bez kompromisů. Najdete zde přírodní a BIO kosmetiku, ekologické čisticí a prací prostředky, přírodní parfémy, přírodní barvy na vlasy a další přírodní produkty pro zdravý životní styl.

 

Přečtěte si i další články na téma Jak připravit svůj e-shop na vánoční sezonu:

Jak se připravit na Vánoce aneb co udělat lépe nebo jinak – tipy z e-shopu Oxalisdessous.cz

E-shop originalnehracky.sk – lídr na slovenském trhu s hračkami radí, jak vytěžit z vánoční sezony maximum

Jak připravit svůj e-shop na vánoční sezonu? Tipy od Veroniky Filipin z Waterfall® faucet & furniture

Majo Ďurmek z e-shopu liliana.sk radí, jak vytěžit z vánoční sezony maximum

Jak se připravit na Vánoce aneb co udělat lépe nebo jinak – tipy z e-shopu Oxalisdessous.cz

avatar
Autor: ByznysWeb.cz Tvorba webových stránek a e-shopu v responzivním designu a vlastním redakčním systému. Vytvořte si na zkoušku webové stránky a eshop zdarma. Na ByznysWeb lze snadno přemigrovat i zaběhnutý e-shop. Vyzkoušejte si, jak to u nás funguje. Vlastní e-shop si u nás vytvoříte rychle i bez programátora a grafika.